Portugál-magyar vacsoraest Tiagoval és Zolival
Az idei nyár fergeteges lezárásaként megrendezésre kerülő portugál magyar vacsoraestünk alkalmával a Budapesten Michelin csillagot szerzett Tiago Sabarigo (Esséncia Restaurant) lesz a vendégünk a konyhában.
A fergeteges lyoni 3-3-as Portugál-Magyar labdarúgó mérkőzés analógiájára három portugál és három magyar étel.-, valamint 3-portugál-, és 3-magyar bor kerül bemutatásra.
Az est alkalmával a Mai rumba music zenekar autentikus, vérpezsdítő, igazi latin zenét játszik majd, a latin világ tipikus dallamaival Kubától, Puerto Rico-n át New York latin ritmusokkal, hogy igazán emlékezetessé és jó hangulatúvá varázsolják az estét a vendégek számára.
Vendég a konyhában Tiago Sabarigo
A budapesti Esséncia Étterem portugál Michelin csillagos séfje Tiago Sabarigo érkezik hozzánk, aki 3 emblematikus fogást hoz el majd.
- octopus, beluga lentils, tomato salsa
- Mangalica, coriander “ açorda”, clams
- “Papo de anjo”, “ovos moles”, “ginginha”
Pauli Zoli PalKonyha
A házigazda Pauli Zoli 3 magyar étel "PalKonyha átiratával" készül majd. Az ételek mellé Tóth Vera GYÉMÁNT sorozatának borait kóstolhatják majd a résztvevők.
- Lecsó "gazpacho" kecskesajt
- Marhapofa gulyás "evolúció"
- Süllő, stifolder, "rizibizi"
Az est alkalmával játszik Mario Ochoa és a Mai rumba music zenekar
Az est alkalmával a Mai rumba music zenekar autentikus, vérpezsdítő latin zenét játszik majd.