• Süti workshop Ötvös Zsuzsival

    2024. április 27-én Palkonyha Panzió Speiz

Süti workshop Ötvös Zsuzsival

Helyszín
Pakonyha Panzió Speiz
Időpont
2024. április 27.

Kedves Barátaink!

Szeretettel invitálunk benneteket soron következő tematikus Gasztronómiai workshopunkra április 27-én Palkonyára.

A januári Workshop sikerén felbuzdulva gasztro műhelyünkben ismét egy ismert séf tart tematikus workshopot.

Régi tervünk egy sütis tematikájú Workshop. Nagy öröm számunkra hogy elfogadta meghívásunkat egyik kedvenc cukrász séfünk, Ötvös Zsuzsi.

A workshopon résztvevők számára kedvezményes szállás foglalási lehetőséget biztosítunk.
Szállás foglaláshoz kattints ide!

Részvétel és regisztráció

Az eseményre exkluzív regisztrációt biztosítunk online igen korlátozott mennyiségben.

Mielőtt megvásárolod a belépőjegyet, feltétlenül olvasd el az ÁSZF lemondással kapcsolatos részeit! Kötbérmentes lemondásra nincs lehetőség!

A helyszín adottságai miatt az ültetés 4-6-fős nagy asztaloknál történik. A programot csak 10 fő feletti létszám esetén rendezzük meg.

Részvétel a süti workshopon
39.900 Ft
+490 Ft tranzakciós díj
Részvétel az egész napos workshopon. Az ár a szállást nem tartalmazza.
VIP regisztráció a worksopra
89.000 Ft
+1.490 Ft tranzakciós díj
Tartalmazza a workshop részvételt, két éjszaka szállással (péntek-szombat)
Zsuzsi

Ötvös Zsuzsi a Laurel Budapest cukrász séfje

Kedves Barátaink!

Ötvös Zsuzsi, a Laurel Budapest cukrászséfe, két népszerű desszertes könyv szerzője érkezik április végén Palkonyára egynapos kurzust tartani. A kurzuson a tavaszi ízek, gyümölcsök és virágok lesznek a főszereplők.
Összesen négy desszert fog készülni: ezek mindegyike több elemből áll, nagyon jól variálhatóak - erre is lesznek tippek!

A desszertek:
  • Málna, kakukkfű, kecskesajt szelet
  • Kamilla, rebarbara, krémsajt hamis rumbaba
  • Hibiszkusz, fekete ribizli, étcsokoládé isler
  • Eper & pisztácia szelet (vegán)

 Igen korlátozott férőhelyek, regisztrálj most!

 

Így találsz ide

7771 Palkonya Fő u. 76.

Kapcsolat

E-mail: @
Telefon: +36 30 630 0401