• Palkonyha Speiz Vince napi popup

    Január 23-24. 11:00-14:00 házi finomságok elvitelre

Palkonyha Speiz Popup - PALKONYA

Helyszín
Palkonya, Fő u. 76.
Időpont
2021. január 23-24. 11:00-14:00

Indul a Palkonyha Popup! A jelenlegi helyzetben csak ez az egy lehetőségünk maradt találkozni veletek. Szeretnénk elérhetővé tenni házi finomságainkat a korlátozások ideje alatt átmeneti jelleggel elvitelre. A rendeléseket minden héten csütörtökig vesszük fel, majd összekészítjük nektek a csomagokat, melyeket szombaton 11:00-14:00-óráig tudtok átvenni nálunk Palkonyán.

KISZÁLLÍTÁSSAL IS RENDELHETSZ, DE HA ELLÁTOGATSZ HOZZÁNK AZ ALÁBBI DOLGOK IS VÁRNAK:

Alkalmi jelleggel Zoli megrendelésre süti a házi kovászos kenyereket és pizzákat. A megrendelt csomagok átvételekor a Palkonyha Speiz aktuális kínálatából is válogathattok. Friss pékáru, borok, tészták, savanyúságok, lekvárok, kraft sörök, és még sok meglepetés folyamatosan frissülő kínálatunkban, melyekből a helyszínen tudsz válogatni. Minden alkalommal meglepetésekkel is készülünk, melyekről a HÍRMORZSÁK részben olvashatsz kicsit lejjebb.

PalKonyha "Hütte"

A popup napokon üzemel a "PalKonyha Hütte" is ahol hideg és meleg italokkal, elvitelre készülő finom falatokkal is várunk Benneteket. (Forraltbor, kávé, tea, fröccs, borok, sörök, fánk, lángos, pizza, raclette sajt, bbq szendvicsek, minden alkalommal más-más finomság napi ajánlatban) Még az is lehet hogy a Palkonyha disznóvágások legendás rántotthúsos sajtos lángosával is találkozhatsz. Aktuális kínálat a hírekben, görgess lejjebb!

Friss , ropogós, hírmorzsák

Pulled Pork, rántott húsos lángos, és kovászos gourmet pizzák Vince napkor Pulled Pork, rántott húsos lángos, és kovászos gourmet pizzák Vince napkor

Vince nap alkalmából január 23-24-én szombaton és vasárnap 11:00-tól 14:00-ig két napos popupra invitálunk Benneteket Palkonyára. Mindkét napon megvásárolhatók kovászos kenyereink, házi finomságaink, kamránk kincsei elvitelre. Frissen készült finomságokkal, meleg italokkal is várunk Benneteket a teraszon. Ha biztosra akarasz menni rendeld meg a portékát online!

Zoli kovászos házi kenyerei januártól rendelhetők Zoli kovászos házi kenyerei januártól rendelhetők

Örömmel adunk hírt arról, hogy 2021-ben tovább fejlesztjük házi mikro pékségünket, így kovászos kenyereink januártól immár nem csupán szállóvendégeink számára elérhetők, hanem megrendelhetőek elvitelre is. Rendeld meg kovászos házi kenyereid online!

Rácz Lilla pezsgő válogatás (LIMITÁLT) Rácz Lilla pezsgő válogatás (LIMITÁLT)

Limitált készlet erejéig megnyitjuk kedvenc pezsgőnk vásárlási lehetőségét. Ez az évjárat legközelebb 2021. márciusában lesz elérhető, így ez most igazán exkluzív lehetőség. 100% Sauvignon Blanc. A palackból kitöltve szinte énekel: élettel teli, finoman gyöngyöző, elegáns, világos tónusú, izgalmas, pikáns, fűszeres, érett pezsgő. Bárhol, bármikor, bárkivel, bármihez szoktuk mondani, de az ünnepi asztal méltó dísze is lehet.

LIMITÁLT TÉTEL!

Kapcsolat

Cím: 7773 Palkonya, Fő u. 76.
E-mail: @
Telefon: +36 30 630 0401