• Palkonyha Speiz nyitva - popup

    Minden vasárnap, 12:00-14:00 házi finomságok elvitelre

  • Palkonyha Brunch - kovászos gourmet pizzák

    Előzetesen hírdetett napokon, 12:00-16:00 átmenetileg elvitelre

Palkonyha Speiz Popup - PALKONYA

Helyszín
Palkonya, Fő u. 76.
Időpont
Minden vasárnap, 12:00-14:00 között

Indul a Palkonyha Popup! A jelenlegi helyzetben csak ez az egy lehetőségünk maradt találkozni veletek. Szeretnénk elérhetővé tenni házi finomságainkat a korlátozások ideje alatt átmeneti jelleggel elvitelre. A rendeléseket minden héten csütörtökig vesszük fel, majd összekészítjük nektek a csomagokat, melyeket vasárnap 12-órától, 14-óráig tudtok átvenni nálunk Palkonyán.

KISZÁLLÍTÁSSAL IS RENDELHETSZ, DE HA ELLÁTOGATSZ HOZZÁNK AZ ALÁBBI DOLGOK IS VÁRNAK:

Alkalmi jelleggel Zoli megrendelésre süti a házi kovászos kenyereket és pizzákat. A megrendelt csomagok átvételekor a Palkonyha Speiz aktuális kínálatából is válogathattok. Friss pékáru, borok, tészták, savanyúságok, lekvárok, kraft sörök, és még sok meglepetés folyamatosan frissülő kínálatunkban, melyekből a helyszínen tudsz válogatni. Minden alkalommal meglepetésekkel is készülünk, melyekről a HÍRMORZSÁK részben olvashatsz kicsit lejjebb.

A hónap borásza és termelője: FEBRUÁR-MÁRCIUS

Minden hónapban egy borász és egy termelő kincsei kerülnek fókuszba. Az adott hónapban a popupok alkalmával a hónap főszereplőivel személyesen is találkozhattok, meg is kóstolhatjátok termékeiket. Bővebb infó a hírekben és facebook oldalunkon!

A hónap borásza: Slow Wine Pannónia
A hónap termelője: Bőközi Legendás

PalKonyha "Hütte"

A popup napokon üzemel a "PalKonyha Hütte" is ahol hideg és meleg italokkal, elvitelre készülő finom falatokkal is várunk Benneteket. (Forraltbor, kávé, tea, fröccs, borok, sörök, fánk, lángos, pizza, raclette sajt, bbq szendvicsek, minden alkalommal más-más finomság napi ajánlatban) Még az is lehet hogy a Palkonyha disznóvágások legendás rántotthúsos sajtos lángosával is találkozhatsz. Aktuális kínálat a hírekben, görgess lejjebb!

Friss , ropogós, hírmorzsák

Kovászos gourmet pizzák ismét sülnek elvitelre Kovászos gourmet pizzák ismét sülnek elvitelre

Közkívánatra ismét sülnek a kovászos gourmet pizzák a kemencében.

Elvitelre frissen készítjük, feltétet a helyszínen tudsz választani.

A Palkonyha gourmet Pizzákat prémium helyi és olasz alapanyagokkal feltétezzük. (Házi-, valamint pármai sonka, stifolder, chorizo, articsóka, panchetta, fior di latte guanciale, stb.) A pizza tésztát vadkovásszal, lassú kelesztéssel készítjük.

Jönnek a SLOW borok Villányból és Szekszárdról Jönnek a SLOW borok Villányból és Szekszárdról

Exkluzív borválogatás limitált mennyiségben elérhető márciusban. A nemrégen alakul SLOW LIVING PANNONIA villányi- és szekszárdi borászainak válogatott kincseiből állítottunk össze egy csomagot Nektek.

Borok a csomagban: Bakonyi Péter, Csavargó,(Villány) Bakonyi Pír (Villány) Ruppert Pince Pinot Noir (Villány) Heimann és Fiai Kékfrankos (Szekszárd) Sebestyén Csaba Bikavér (Szekszárd) Németh János Kadarka (Szekszárd).

Újdonságok a speizban! Újdonságok a speizban!

Új helyi termékek kerültek a speiz kínálatába! Az új Palkonyha falusi túlélőcsomagba a Rozmaring Fűszerkert gyógy teái, a Mislenyi Ízműhely-, valamint a hónap BorÁsza Bakonyi Pincészet kincsei is bekerültek. Rendeléshez katt a termékre!

Zoli kovászos házi kenyerei januártól rendelhetők Zoli kovászos házi kenyerei januártól rendelhetők

Örömmel adunk hírt arról, hogy 2021-ben tovább fejlesztjük házi mikro pékségünket, így kovászos kenyereink januártól immár nem csupán szállóvendégeink számára elérhetők, hanem megrendelhetőek elvitelre is. További részletek hamarosan.

Kapcsolat

Cím: 7773 Palkonya, Fő u. 76.
E-mail: @
Telefon: +36 30 630 0401