2-napos nápolyi pizza workshop és brunch Palkonyán
Kedves Barátaink!
Szeretettel invitálunk benneteket újabb 2-napos, téli Palkonyha Főzőiskola programunkra, melynek témája a Nápolyi pizza lesz.
Pénteken 16-órakor kezdünk két féle direkt tésztát dagasztunk madiában klasszikusan kézzel, majd modernebb felfogásban géppel, és minden fontos információt, praktikát megtanulhattok a sikeres otthoni pizza sütéshez.
Megismerkedhettek a különleges nápolyi alapanyagokkal, technikákkal.
Szombaton 11-órától formázunk, gyakorlunk, feltétezünk és sütünk is.
Kóstolhatjátok a klasszikus nápolyi pizzák mellett a kortárs "canotto" gourmet pizzáinkat is egy különleges pizza kóstoló menü formájában.
A két napos intenzív programon a közös élmény főzések hangulatát megidézve tölthetünk együtt két élménydús napot a csodálatos téli Palkonya gasztrofaluban.
A programra igen korlátozott számban nyitjuk meg a jelentkezési lehetőséget.
A programot csak 10 fő feletti létszám esetén rendezzük meg.
Részvétel és regisztráció
Az eseményre exkluzív regisztrációt biztosítunk online igen korlátozott mennyiségben.
Mielőtt megvásárolod a belépőjegyet, feltétlenül olvasd el az ÁSZF lemondással kapcsolatos részeit! Kötbérmentes lemondásra nincs lehetőség!
A helyszín adottságai miatt az ültetés 4-6-fős nagy asztaloknál történik. A programot csak 10 fő feletti létszám esetén rendezzük meg.
Pizza egy életre...
Pauli Zoltán vagyok, már lassan hat éve foglalkozom nápolyi stílusú pizzák készítésével. Eleinte hobbiként indult, professzionális szintre Fabio Cristiano nápolyi pizzaiolo képzését követően emeltük a pizza sütést Palkonyán, ahol PalKonyha néven saját gasztro műhelyt üzemeltetek.
Minden évben visszatérek Nápolyba inspirációkat gyűjteni, melyeket beépítek aktuális kreációinkba. 2023-óta szintén nápolyi inspirációt követve öt fogásos pizza kóstoló menüt is kínálunk a vendégeinknek.
Ahhoz, hogy otthoni körülmények között is remek pizzákat készíts, először az alapokat, azaz egy jó direkt tésztát kell megtanulnod, utána lehet tovább építkezni. A kreativitást a feltétezésben lehet művészi szintre emelni.
Szeretettel várlak kurzusaimon Palkonyai gasztroműhelyemben.
Pauli Zoli, tulajdonos, pizzaiolo
PalKonyha Panzió Speiz