• 2-napos nápolyi pizza workshop és brunch Palkonyán

    2024. március 1-2. nápolyi pizza workshop Pauli Zolival

2-napos nápolyi pizza workshop és brunch Palkonyán

Helyszín
Pakonyha Panzió Speiz
Időpont
2024. március 1-2.

Kedves Barátaink!

Szeretettel invitálunk benneteket újabb 2-napos, téli Palkonyha Főzőiskola programunkra, melynek témája a Nápolyi pizza lesz.

Pénteken 16-órakor kezdünk két féle direkt tésztát dagasztunk madiában klasszikusan kézzel, majd modernebb felfogásban géppel, és minden fontos információt, praktikát megtanulhattok a sikeres otthoni pizza sütéshez. 

Megismerkedhettek a különleges nápolyi alapanyagokkal, technikákkal.

Szombaton 11-órától formázunk, gyakorlunk, feltétezünk és sütünk is.

Kóstolhatjátok a klasszikus nápolyi pizzák mellett a kortárs "canotto" gourmet pizzáinkat is egy különleges pizza kóstoló menü formájában.

A két napos intenzív programon a közös élmény főzések hangulatát megidézve tölthetünk együtt két élménydús napot a csodálatos téli Palkonya gasztrofaluban.

A programra igen korlátozott számban nyitjuk meg a jelentkezési lehetőséget.

A programot csak 10 fő feletti létszám esetén rendezzük meg.

Részvétel és regisztráció

Az eseményre exkluzív regisztrációt biztosítunk online igen korlátozott mennyiségben.

Mielőtt megvásárolod a belépőjegyet, feltétlenül olvasd el az ÁSZF lemondással kapcsolatos részeit! Kötbérmentes lemondásra nincs lehetőség!

A helyszín adottságai miatt az ültetés 4-6-fős nagy asztaloknál történik. A programot csak 10 fő feletti létszám esetén rendezzük meg.

Nápolyi pizza workshop (péntek-szombat)
45.900 Ft
+1.490 Ft tranzakciós díj
2-napos részvétel a programon szállás nélkül, gourmet pizza kóstoló menüvel szombaton.
VIP Nápolyi pizza workshop 2-éj szállással (péntek-szombat)
98.000 Ft
+2.490 Ft tranzakciós díj
2-napos részvétel a programon 2-éj szállással, reggelivel, gourmet pizza kóstoló menüvel szombaton.
zOLI_PIZZA

Pizza egy életre...

Pauli Zoltán vagyok, már lassan hat éve foglalkozom nápolyi stílusú pizzák készítésével. Eleinte hobbiként indult, professzionális szintre Fabio Cristiano nápolyi pizzaiolo képzését követően emeltük a pizza sütést Palkonyán, ahol PalKonyha néven saját gasztro műhelyt üzemeltetek.

Minden évben visszatérek Nápolyba inspirációkat gyűjteni, melyeket beépítek aktuális kreációinkba. 2023-óta szintén nápolyi inspirációt követve öt fogásos pizza kóstoló menüt is kínálunk a vendégeinknek.

Ahhoz, hogy otthoni körülmények között is remek pizzákat készíts, először az alapokat, azaz egy jó direkt tésztát kell megtanulnod, utána lehet tovább építkezni. A kreativitást a feltétezésben lehet művészi szintre emelni.

Szeretettel várlak kurzusaimon Palkonyai gasztroműhelyemben.

 

Pauli Zoli, tulajdonos, pizzaiolo

PalKonyha Panzió Speiz

Így találsz ide

7771 Palkonya Fő u. 76.

Kapcsolat

Cím: 7771 Palkonya Fő u. 76.
E-mail: @
Telefon: +36 30 630 0401