PuraVida & PalKonyha négykezes vacsoraest és Tóth Vera akusztikus koncert
Különleges gasztronómiai kalandozás, két egészen őrült este Erika és Zoli közös menüjével. Október 19-én Zalahalápon-, valamint november 30-án Palkonyán találkozhatunk.
Belépőjegyek
Az eseményre exkluzív belépőjegyek vásárolhatók online igen korlátozott mennyiségben.
Mielőtt megvásárolod a belépőjegyet, feltétlenül olvasd el az ÁSZF lemondással kapcsolatos részeit!
Kötbérmentes lemondásra nincs lehetőség!
A helyszín adottságai miatt az ültetés 4-6-fős nagy asztaloknál történik.

Gourmet menü és a borok
Az est alkalmával a menüt a házigazda Pauli Zoli és a vendég séf Árkosi Erkika (PuraVida) közösen készítik el, és különleges borkóstolóval kísérve kóstolhatják a vendégek:
Menü és borok:
-
Sült cékla ravioli, kecskesajt, mizo-s cékla jus, törökmogyoró
Borajánlat: 2HA Methode Traditionel San Giovese Pezsgő. -
"A krumplileves legyen krumplileves" azaz burgonya veloute, mini nudli, bresaola, szarvasgomba
Borajánlat: Sauska Cuvee 113 -
Ribeye feszénen grillezve, szalonnás zöldbab, vargánya, rakott krumpli
Borajánlat: Heumann Terra Tartaro, Cabernet Franc -
Sült túrógombóc, házi barack lekvár, citrusos tejföl
Borajánlat: Villa Tolnay Kápolna domb Rajnai Rizling *** 2021
A vacsoraesten történő részvétel vegán étrend követése-, laktóz-, valamint glutén érzékenység esetén nem javasolt. Köszönjük kedves megértéseteket.